Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Bogen er udgivet i undervisningsserien »of.fentlig forvaltning i Danmark«. Forfatterne har tidligere udgivet bøger i denne serie, og bogen bygger videre på de ældre udgivelser