Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
I den første artikel tager Erik Albæk den megen tale om etik i forbindelse med lovgivningen op til kritisk behandling. Han når frem til, at etik uden partipolitisk forankring dybest set er med til at underminere det repræsentative demokrati, som hviler på partier og partipolitiske holdninger.