Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Bogen er udgivet på initiativ af og med støtte fra Foreningen af Kommunale Chefer og Den Kommunale Momsfond. Foreningens landsformand Ole Nielsen giver i forordet udtryk for, at »årtusindskiftet er en oplagt anledning til at se kritisk på den situation, vi står i, og til at udpege væsentlige temaer, der peger ind i det næste årtusind« (side 7). Sigtet med bogen er primært debatskabende, men der lægges også vægt på, at den er vidensbaseret. Bogen er redigeret af to forskere fra Institut for Statskundskab ved Syddansk Universitet i Odense. Det er en antologi med 15 bidragydere til 14 kapitler. Redaktørerne har valgt at samle kapitlerne tematisk i tre dele: den kommunale arena, de kommunale aktører og den organiserede virkelighed.