Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Med henblik på at øge konkurrencen gennem udbud og udlicitering har Udliciteringsrådet i 1999 ved hjælp af spørgeskemaer indhentet svar på en lang række spørgsmål om bl.a. retningslinjer for og anvendelse af udbud, udbudspotentiale, erfaringer, barrierer, muligheder for øget anvendelse, udbudsform, konkurrenceforhold, personalemæssige konsekvenser, kvalitet og kontraktkrav. Resultatet heraf er oplyst i ovennævnte publikation, der som bilag også indeholder Finansministeriets cirkulære fra 1994 om udbud og udlicitering af statslige drifts- og anlægsopgaver, spørgeskemaerne og Finansministeriets redegørelse om ministeriernes anvendelse af udbud og udlicitering i 1998.