Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Det er bestemt ikke kutyme, at danske forfattere vover sig frem på banen med en næsten filosofisk bog om EU-samarbejdet – en bog, som frem for en gennemgang af f.eks. EU’s institutionelle opbygning bruger plads på at give et rids over Europas historie, nationalstatens udvikling, forskellen på den europæiske og amerikanske politiske kultur og nødvendigheden af en politisk autoritet i EU. Det er imidlertid præcis det, som Erik Holm gør i sin bog The European Anarchy.