Økonomisk kronik 2. halvår 2001 - Alsing, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Da de tre kaprede passagerfly bragede ind i World Trade Center og Pentagon den 11. september 2001 startede en ufattelig menneskelig tragedie med vidtrækkende politiske og økonomiske konsekvenser.