Europæisk landbrugspolitik i det 20. århundrede - Larsen, Arne (Økonomi & Politik, 2026)
Grundlaget for Den Fælles landbrugspolitik i EU er hovedsagelig opstået gennem knopskydning i de enkelte medlemslandes landbrugspolitik før dannelsen af EU(EF).