Redaktionelt forord - Kærgård, Niels; Zobbe, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
EUS landbrug har været massivt støttet siden EUS start. Støtten er allerede en stor byrde for EUS budgetter, og den forestående udvidelse med en række centraleuropæiske lande med store landsbrugssektorer kan forstærke dette pres yderligere.