Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Temaet dette nummer af Økonomi & Politik er virksomhedernes sociale ansvar, som er et ofte anvendt begreb den offentlige debat. Temanummeret er redigeret sammen med Niels Hojensgaard som er vicedirektør i The Copenhagen Centre on Corporate Social Responsability.