Uredelighed, fri debat eller rent nonsens? - Aage, Hans (Økonomi & Politik, 2026)
Selvfølgelig må der i alt videnskabeligt arbejde sondres mellem saglige og politiske udsagn. Objektivitet er videnskabens grundlag og eksistensberettigelse, og revisionisme dens adelsmærke. Fra en videnskabelig synsvinkel er det virkeligheden, ikke forskellige personers holdning til den, som er interessant. Sondringen er fælles for natur- og samfundsvidenskab, men den giver anledning til langt større problemer i samfundsvidenskaberne end i naturvidenskaberne, hvilket hænger sammen med de mange og store forskelle angående forskningsgenstand, metode og akkumulation af videnskabelige resultater.