Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Der bliver talt og skrevet meget om internationalisering og globalisering i disse år, men er fænomenet nyt? Dette har Per Boje sat sig for at undersøge historisk med fokus på danske multinationale virksomheders arbejde udlandet, og omvendt multinationale virksomheders indsats i Danmark.