Replik til »Kampen om mælken<< - Møller, Karl Christian (Økonomi & Politik, 2026)
Konkurrencerådet og Konkurrencestyrelsens indsats for at begrænse barrierer for potentiel konkurrence mejerisektoren er god overensstemmelse med moderne industriøkonomi for kooperativer, skriver Niels Blomgren Hansen (NBH) og Peter Møllgaard (PM) i deres artikel >>Kampen om mælken«< i juni nummeret af Økonomi og politik De kritiserer også Konkurrenceankenævnet for at underkende disse kendelser med det, de kalder en >>uklar og kortfattet argumentation«< Jeg vil her angribe disse to forhold.