Politisk kronik 1. halvår 2004 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Regeringen var ikke kommet så godt ud af 2003. Vælgernes tilslutning var begyndt at sive, ledigheden voksede, det havde knebet med at bevare initiativet og sætte dagsordenen, og troværdigheden havde lidt et knæk i forbindelse med tilbagetrækningen af forslagene til ændringer dagpengesystemet I løbet af de første par måneder af 2004 lykkedes det ikke rigtig for regeringen at få vendt den udvikling, så den igen kunne få initiativet og sat den dagsorden, den ønskede.