Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Man skulle være et skarn, hvis man ikke indledte med at ønske forfatterne til denne omfattende lærebog tillykke med udgivelsen. Der er tale om en fysisk kraft præstation, som i sig selv må aftvinge respekt – ikke mindre end 870 sider udelukkende i makroøkonomisk teori. Det er et omfang, som kan få de fleste af de eksisterende, ofte amerikanske, lærebøger til at ligne rene slim-liners på blot 3-400 sider.