Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
På et tidspunkt var der en heftig debat om magtudredningen. Et af kritikpunkterne var, at der var alt for få case-studier, som i dybden analyserede, hvordan det egentlig var. Det kan diskuteres, hvor væsentlig en kritik, det er, men nærværende bog imødegår den. Det gælder så meget mere, som bogen akkompagnerer en anden af Magtudredningens mange udgivelser, nemlig Munk Christiansens og Nørgaards Faste forhold – flygtige forbindelser1, der netop var en generel analyse af udviklingen i interesseorganisationernes placering i dansk politik og forvaltning.