Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
I den første artikel trækker Kjeld Møller Pedersen i sin analyse trådene tilbage i tiden i den danske sygehuspolitik. Målet er båd at vise stiafhængigheden i dansk sygehuspolitik og at give en idé om, hvornår sygehuspolitikken har været en succes og det modsatte. Han redegør på den baggrund for de strategiske overvejelser, som sygehuspolitikere og – administratorer står overfor med de nye regionsdannelser.