Politisk kronik 2. halvår 2008 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Politisk krønike over andet halvår 2008. Kronikken gennemgår periodens væsentligste politiske begivenheder — blandt andet sagen om Udlændingeservice og konsekvenserne af EU-rettens Metock-dom for den danske udlændingepolitik, herunder 24-årsreglen, tilknytningskravet og dansktesten, samt reaktionerne hos især Dansk Folkeparti — og øvrige udviklinger i dansk indenrigspolitik i løbet af efteråret.