Boganmeldelser - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Nummerets boganmeldelser dækker syv titler: Peter Nedergaard og Nicolai Foss, »Publicér i de internationale tidsskrifter« (anm. Steen Scheuer); Pernille Wegener Jessen og Michael Steinicke (red.), »EU-rettens påvirkning af dansk konkurrenceret« (anm. Morten Kallestrup); Lars Bo Kaspersen, »Danmark i Verden« (anm. Jens Ladefoged Mortensen); James Galbraith, »The Predator State« (anm. Mogens Ove Madsen); Jens Holger Schjørring og Torkild Bak (red.), »Fra modernitet til pluralisme« (anm. Christian F. Rostbøll); Erik Albæk m.fl., »Crisis, Miracles, and Beyond« (anm. Lis Højgaard); og Søren C. Winter og Vibeke Lehmann Nielsen, »Implementering af politik« (anm. Gunnar Gjelstrup).