Boganmeldelser - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Nummerets boganmeldelser. Tage Bild anmelder Bent Jensens »Hvad skrev aviserne om de arbejdsløse? Debatten fra 1840’erne til 1990’erne« (Rockwool Fondens Forskningsenhed, 2008). Caroline Grøn anmelder Hjalte Rasmussens »EU-ret i grundtræk. Grundlove, institutioner og lovgivere i EU og Danmark« (Forlaget Samfundslitteratur, 2008). Niels-Henrik Topp anmelder Anders Ølgaards erindringer »Den syngende vismand« (Nyt Juridisk Forlag, 2008). Tom Bryder anmelder John P. Kotters »Haster! Fornemmelse for forandring« (Gyldendal Business, 2008). Endelig anmelder Anders Wivel »Danish Foreign Policy Yearbook 2008«, redigeret af Nanna Hvidt og Hans Mouritzen (Dansk Institut for Internationale Studier).