Abstracts - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Samlet engelsksproget abstract-sektion for temanummerets seks fagartikler: de længste internationale boligprisindeks (Laursen, Madsen & Lunde), ledighed og ejerboligpriser (Jørgensen), boligejerskab og velfærd (Skak), eierlinjen og risiko i norsk boligpolitik (Aarland & Nordvik), boligejernes hævning af egenkapital (Lunde) samt overgangen fra reguleret til ureguleret marked for private lejeboliger (Christoffersen).