Redaktionelt forord - Marcussen, Martin; Ronit, Karsten (Økonomi & Politik, 2026)
Introduktion til temanummeret om medier, politik og økonomi. Redaktørerne rejser spørgsmålet om, hvorvidt medierne er blevet politiserede, eller om politikken er blevet medialiseret, og udvider perspektivet til relationen mellem medier og økonomi i bred forstand. Mark Blach-Ørsten og Anders Esmark har sammensat panelet af bidragydere. Forordet præsenterer og binder nummerets bidrag sammen (Esmark & Blach-Ørsten; Winther Nielsen, De Hemmer Egeberg & Vinæs Larsen; Bjerre Mortensen; Brink Lund & Lindskow) og afsluttes med Lars Billes politiske kronik. Hovedpointen på tværs af bidragene er, at politikere — ikke medierne — stadig har den største dagsordensættende magt.