Politisk kronik 2. halvår 2011 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Den halvårlige politiske kronik, der kronologisk dokumenterer og analyserer de vigtigste begivenheder i dansk politik i andet halvår 2011 — herunder folketingsvalget, regeringsdannelsen efter valget, forhandlinger og forlig samt de politiske partiers positioner. Kroniken indeholder en tabel over Folketingsvalgene 1998–2011 med partiernes relative stemmefordeling og mandattal.