Boganmeldelser - Loftager, Jørn; Breitenbauch, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Anmeldelser af to bøger: Christian Rostbøll (2011), en analyse af Jürgen Habermas’ betydning for teorien om deliberativt demokrati (København: DJØFs Forlag, 132 sider), samt Jacob Svendsen og Lars Halskov (2012), Et land i krig. Hvordan Danmark blev krigsførende – og politikere og generaler famlede i blinde (København: Politikens Forlag, 703 sider).