Politisk kronik 1. halvår 2011 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Politisk kronik for 1. halvår 2011 med en gennemgang af periodens væsentligste politiske begivenheder i dansk politik, herunder debatten om tilbagetræknings-/efterlønsreformen og de partipolitiske udviklinger op mod folketingsvalget.