Redaktionelt forord: Review essay - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Det er så nemt at blive væk på en kompleks globaliseret markedsplads. Hvis et land ikke er synligt på den gode måde, så er det enten usynligt og dermed ikke eksisterende, eller i værste fald associeret med et stereotypt negativt omdømme