Boganmeldelser: Review essay - P. Kristensen, Ole; Petersen, Jørn-Henrik; Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Mads Leth Felsager Jakobsen og Peter Bjerre Mortensen (2014) Regelstaten. Væksten i danske love og bekendtgørelser 1989-2011 København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 178 sider. Jørgen Grønnegård Christensen og Torben Beck Jørgensen, red. (2014) Embedsmandens verden af i går København: DJØF Forlag, 260 sider, 325 kr.