Politisk kronik 2. halvår 2013: En genudgivet klassiker og en ny om ret og retssociologi - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Den 9. august gennemførte statsminiser Helle Thorning-Schmidt en ministerrokade. Der var ingen ydre anledning til rokaden. Formålet var at foretage nogle ændringer med henblik på at justere de indre magtbalancer i regeringen. Det havde gennem nogen tid været et ønske hos Socialistisk Folkeparti, at formanden Annette Vilhelmsen fik en mere borgernær ministerpost, der gav bedre muligheder for at profilere partiets traditionelle værdier. Hun blev udnævnt til social-, børne- og integrationsminister.