Review-essay: To vægtige bøger: En genudgivet klassiker og en ny om ret og retssociologi - Dahlberg-Larsen, Jørgen (Økonomi & Politik, 2026)
Review af: Alf Ross (1953. 2. udg. 2013 med introduktion af Jakob v. H. Holtermann), Om ret og retfærdighed, København: Hans Reitzels Forlag, 478 sider. Ole Hammerslev og Mikael Rask Madsen, red. (2013), Retssociologi. Klassiske og moderne perspektiver, København: Hans Reitzels Forlag, 891 sider.