Når ministrene må til MEP’erne - Wolffberg, Rebecca (Økonomi & Politik, 2026)
Artiklen belyser den bilaterale koordination, der finder sted mellem EU’s medlemslandes regeringer og MEP’er i forbindelse med EU’s lovgivningsforhandlinger, der er opstået som reaktion på den øgede magt, Europa-Parlamentet er blevet tilskrevet og de uformelle institutionelle følgevirkninger, dette har haft. Det afdækkes, hvordan de involverede parter, ved brug af koordination, søger at fremme deres respektive dagsordener, og hvorledes nye forbindelser og kontakter etableres, for så vidt det kan forventes at fremme aktørernes interesser.