Boganmeldelse - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Rasmus Mariager, red. (2015) Danmark og verden efter den kolde krig. 14 ambassadører om dansk udenrigspolitik efter 1989 Odense: Syddansk Universitetsforlag, 299 sider, kr. 299,-