Konfliktret på det offentlige arbejdsmarked - Kristiansen, Jens (Økonomi & Politik, 2026)
Artiklen belyser en række juridiske aspekter af konfliktretten på det offentlige arbejdsmarked. Den redegør indledningsvis for grundelementerne i det arbejdsretlige system og de offentlige overenskomsters integration i systemet, som ikke sondrer mellem det private og offentlige område.