Den offentlige aftalemodel set med private øjne - Knudsen, Pernille (Økonomi & Politik, 2026)
Private virksomheder interesserer sig i stigende grad for det offentlige aftalesystem, fordi den offentlige sektor og antallet af offentligt ansatte har afgørende betydning for den private sektor og for dansk økonomi.