Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
John Maynard Keynes’ læremester, Alfred Marshall, skulle engang have sagt: »it is better to be vaguely right than precisely wrong«. For i det mindste at tilvejebringe en lille fornemmelse af, hvordan offentlig økonomisk politik virker i praksis, er det blevet helt almindeligt at udvikle meget komplekse modeller til beregning af effektskøn.