Har det betydning, om regeringen er rød eller blå? - Degn, Helle (Økonomi & Politik, 2015)
Denne artikel undersøger dansk udviklingspolitik fra 1989 til i dag. Mere præcist undersøger artiklen, i hvilken grad der er opbakning til påstanden om, at røde regeringer fører en mere fattigdomsorienteret udviklingspolitik, mens udviklingspolitikken under blå regeringer i højere grad er præget af nationale interesser.