Evaluering som politisk forsikring - Høygaard Lindeberg, Tobias (Økonomi & Politik, 2026)
Artiklen undersøger, hvorvidt forsikring kan tjene som metafor for at forstå evaluering, og hvilke implikationer det har for forståelsen af den rolle, evaluering spiller i samfundet. Forsikring er valgt som rationalistisk modpol til toneangivende analyser af evaluering som ritual