War Studies traditionen (på Syddansk Universitet): Hvad, hvordan, hvad nu? - Jakobsen, Peter Viggo (Økonomi & Politik, 2026)
Denne konklusionsartikel demonstrerer, at alle bidrag i dette særnummer lever op til den multidisciplinære forståelse af War Studies traditionen, som Sten Rynning præsenterer i introduktionsartiklen. Alle bidrag kan karakteriseres som multidisciplinære, fordi de er inspireret af forskning fra andre discipliner. For virkelig at gøre en forskel og skabe forskning i verdensklasse bør Center for War Studies nu tage næste skridt og udvikle tværfaglige integrerede undervisningsforløb og forskningsprojekter. Det vil skabe forudsætningerne for at generere forskningsprojekter, som adskiller sig meget mere markant fra dem, man arbejder med i de eksisterende discipliner.