Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Efter fire års diskussion i Folketinget blev arbejdet med den danske magt- og demokratiudredning igangsat i 1998. Det er allerede tyve år siden! Efter 50 bøger og 30 skrifter blev det konkluderet, at det danske Folkestyre i bund og grund er sundt og har det godt. Det blev dog også understreget, at Folkestyrets sundhed langt fra kan tages for givet. Det skal passes og plejes og holdes ved lige.