Kommentar: Polariseringen opstod da strategi afløste ideologi - Pind, Søren (Økonomi & Politik, 2026)
Vil man forstå moderne dansk politik, skal man forstå datoen 11. marts 1998. Den dag ændrede den hidtidige rammesætning i dansk politik sig fra at være ideologisk orienteret til magtmæssigt ditto.