Færøerne nu og i fremtiden: Færøernes fremtid sikres i et moderniseret rigsfællesskab - Falkenberg, Anna; Nielsen, Bárður á Steig (Økonomi & Politik, 2025)
Vi står på tærsklen til noget nyt. Forholdet mellem Danmark og Færøerne trænger til at blive løftet op på et niveau, hvor rammerne afspejler tidsånden og realiteterne i samarbejdet mellem Færøerne og Danmark, og forholdet til andre nationer. Sambandsflokkurin har altid tilpasset sig nutiden og den virkelighed, vi lever i. Rigsfællesskabet skal moderniseres hvis det skal overleve.