Temaredaktørens forord - Kjær Hansen, Simon; Lassen, Sigrid Marie; Bisgaard Petersen, Mikkel (Økonomi & Politik, 2025)
Mens de økologiske kriser er globale af natur, foregår en stor del af den konkrete handling i kommuner, byer og lokalsamfund. Og meget tyder på, at der også de kommende år bliver brug for ikke-statslige aktører, hvis verdenssamfundet skal holde sig inden for de planetære grænser for drivhusgasudledninger, tab af biodiversitet og ressourceudnyttelse.