Ministerforord: Trusselsbilledet kræver, at vi handler og står sammen - Pedersen, Torsten (Økonomi & Politik, 2025)
De senere års udvikling betyder, at Danmark står over for et alvorligt og komplekst trusselbillede – alvorligere end det har været i mange år. Det følger blandt andet af en skærpet udenrigs- og sikkerhedspolitisk situation som følge af Ruslands invasion af Ukraine, geopolitisk rivalisering samt hyppigere cyberangreb mod både myndigheder, virksomheder og borgere. Hertil kommer ikke mindst ekstreme vejrfænomener som stormfloder og skybrud, der også udfordrer os....