Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2025)
Det er netop forholdet mellem ret og rimelighed, der er i fokus i dette temanummer. Særlig opmærksomhed rettes mod den kommunale forvaltning på social- og beskæftigelsesområdet. Eller endnu mere præcist: Temanummeret kaster lys på de vilkår og rammer, der stilles til rådighed for de kommunale medarbejdere – nogle gange refereret til som frontlinjemedarbejdere og markarbejdere, eller blot socialrådgivere – der er i direkte kontakt med nogle af de mest udsatte og sårbare danskere.