Kapitalisme og bæredygtig omstilling - Læssøe, Jeppe (Økonomi & Politik, 2024)
Anmeldelse af: Birger Steen Nielsen (2024), Vækstparadigmet ved vejs ende – Klimakrise, kapitalisme og den store omstilling, Frydendal, 471 sider.