Institutet for Historie og Samfundsøkonomi - Instituttet for Historie og Samfundsøkonomi (Økonomi & Politik, 2024)
De senere Aar har bragt en Udvikling af de økonomiske og polistiske Begivenheder som ingen anden Tid har kendt.