Når kunstinstitutionen opleves som en tur i skoven - Taaning, Søren; Schmidt, René (Økonomi & Politik, 2024)
Deep Forest Art Land lader kunsten åbne sig for de mange gennem skovens afslappede atmosfære. Dette miljø fremmer nysgerrighed og nedbryder barrierer, så nye og bredere målgrupper introduceres til kunsten. Før Deep Forest Art Land var skoven blot en skov, men nu fungerer den som en arena for forskellige samfundsgrupper til at engagere sig med kunst og natur, hvilket styrker det fælles sprog og sammenhængskraft.