Interview med Rebecca Adler-Nissen: »Vi danskere tror, at vi er meget mere foran på teknologiområdet, end vi egentlig er« - Skovgaard, Clara Jeanneret; Kristensen, Stine Storgaard (Økonomi & Politik, 2022)
Vi lever i en tid, hvor informationskrige raser, sociale medier dominerer, og robotter overtager menneskelige opgaver. Ifølge professor Rebecca Adler-Nissen bliver Danmark nødt til at tage stilling til, hvilken digitaliseret fremtid vi ønsker os. Vi har i Danmark brug for en mere globalt informeret teknologipolitik, så vi kan få samfundsmæssig kontrol med og gavn af digitaliseringen.