Interview med Sara Hagemann: »Hvis man vil påvirke samfundet og det politiske system, så skal man forstå, hvordan det fungerer« - Halskov, Simon Knokgaard; Hansen, Simon Kjær (Økonomi & Politik, 2022)
Det er i stigende grad et ideal for human- og samfundsvidenskaberne, at de bidrager til at skabe samfundsforandringer. Men skal forskning føre til handling, kræver det indsigt i de mange forskellige faktorer og aktører, som agerer i samfundet og præger den politiske proces. Og netop her har danske forskningsinstitutioner noget at lære fra universiteter i f.eks. Frankrig, England og USA, som arbejder målrettet med en Public Policy-tilgang til uddannelse og forskning, forklarer Prodekan ved det Samfundsvidenskabelige Fakultet Sara Hagemann i dette interview.