Temaredaktørens forord: Organisationsdesign – et studie af informationsstrømme og omgivelser - Håkonsson, Dorthe (Økonomi & Politik, 2021)
ICOA (Interdisciplinary Center for Organizational Architecture) er et forskningscenter på Aarhus Universitet, Institut for Virksomhedsledelse, der beskæftiger sig med organisationsdesign. Når man i daglig tale diskuterer organisationsdesign, er der mange, der refererer til det, vi alle sammen kender som et organisationsdiagram – diagrammet, der illustrerer, hvem der refererer til hvem i en organisation.