ANMELDELSE: Infrastrukturens antistruktur for arbejdsmigranter i Danmark? - Lovelady, Astrid Stampe (Økonomi & Politik, 2021)
Marlene Spanger og Sophia. D. Hvalkof (2020), Migranters mobilitet: Mellem kriminalisering, menneskehandel og udnyttelse på det danske arbejdsmarked, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag