Cybersikkerhed i perspektiv: TEMAREDAKTØRENS FORORD - Liebetrau, Tobias (Økonomi & Politik, 2020)
Digitaliseringen er et janushoved. Verden over gennemsyres samfund og hverdagsliv af informations- og kommunikationsteknologi. Den digitale udrulning og indrullering er normalt akkompagneret af løfter om øget vækst, velstand og velfærd. Den forjættende digitalisering går imidlertid hånd i hånd med nye risici og usikkerheder. Det skyldes, at anvendelsen af informations- og kommunikationsteknologi er kompleks, dynamisk og diffus. Grænserne mellem det digitale og det fysiske opblødes, udviskes og forvitrer. Geografisk og tidslig bundethed omkalfatres.